Easy Moving - Logo

Bilo da se selite uz nas ili vam je samo potreban prostor za Vaše stvari...

Nudimo Vam opciju da kod nas skladištite svoj nameštaj i svu ostalu kućnu opremu.

Sigurno ste bar nekada bili u situaciji da morate da hitno  prevezete neke stvari, jer ste naišli na neverovatno dobru ponudu u salonu nameštaja, ali da jednostavno u tom trenutku niste imali gde da ostavite te stvari. Onda ste primorani da ili odustanete ili da tražite alternative, da ostavljate stvari po svakakvim garažama ili kod prijatelja.

Takođe, retka je situacija u kojoj se selite iz jednog stana/kuće i odmah imate spremnu drugu nekretninu u koju biste otišli. Šansa je da ćete neko vreme da iznajmljujete stan ili da odsednete kod nekog bliskog rođaka ili prijatelja.

Baš zbog ovih situacija nam klijenti često poveravaju brigu o njihovom nameštaju. Kod nas će on biti profesionalno upakovan, osiguran od vlage i sunca i, što je najbitnije, osiguran od neželjenih posetioca.

Staramo se da svoje stvari dobijete u stanju u kakvom ste ih i ostavili. Naš magacin nadgledaju čuvar i nekoliko bezbedonosnih kamera osetljivih na pokret. Sve stvari se pažljivo slažu, pakuju i odlažu tako da ne dođu u rizik od oštećenja.

Neka Vaše gume odsedaju kod nas

Zimske gume su obavezan deo automobila u periodu od oktobra do aprila, zato je neophodno imati bar njih. Međutim, kako biste sebi i svojoj porodici pružili ugodnu i bezbednu vožnju, preporučuje se prelazak na letnje gume kada to vreme i zakon dozvole.

Zato, kada se odlučite na zamenu guma, ne morate da razmišljate gde ćete da ostavite svoj drugi komplet. Tokom cele godine, naš tim u magacinu skladišti zimske i letnje gume.

Ukoliko se opredelite za ovu našu uslugu, nećete morati da razmišljate o tome da li ćete da imate dovoljno prostora, neće morati da prljate ruke prenoseći ih i nećete razmišljati o tome hoće li Vam felne biti oštećene.

Kao i za sve druge stvari, naš magacin je savršeno mesto za ostavljanje guma. One će biti na optimalnoj temperaturi i izolovane od opasnosti.

Želite preciznu procenu?

Zakažite potpunu procenu usluge. Besplatan dolazak na teren.

Zakažite procenu